España locura :)!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Els
30 Juni 2010 | Spanje, Barcelona
Hey iedereen,
Hier nog eens een verslagje vanuit Spanje! Tis hier momenteel rond de 30 graden, blijkbaar zowa hetzelfde als in België. Ik zit nog altijd op dezelfde job, en klop uren tot 13 uur per dag. Toch maar eens stillekes uitkijken naar iets anders :).
Over 2 weken komt de Franse website van Baja Bikes op internet en mag ik beginnen begeleiden, spannend!
Ik ben dit weekend ook verhuisd. Ik woon bij Petra, Belgisch meisje en 2 Spaanse jongens. Het appartementje is ook veel groter en er mogen altijd mensen op bezoek komen :)!
Voor de rest Barcelona is veel zon, veel eten en veel feesten :).Ze hebben hier gemiddeld 3 feestdagen per maand :)! Laatst was er la noche de San Juan en werden er door heel de stad bommetjes gegooid en vuurwerk afgeschoten. Ik heb de grootste beach party ever meegemaakt en ben op het strand blijven slapen, om dan de volgende dag naast een rij politieagenten en vuilnismannen wakker te worden (fotokes volgen :)!).
Ondertussen zit Spanje ook al in de kwart finale van de voetbal. Maar zoals ik altijd zeg, als ik in een land ben waar de finale van het WK voetbal wordt gespeeld, verliezen ze altijd. Misschien ffkes de grens oversteken ,)!
Ik zal blij zijn als er deze maand mensen langskomen, want ik mis jullie zene!! Mijn neefke en Nichtje zijn langsgeweest en da was natuurlijk weer dolle pret ;)!
Ale kga jullie laten, voor jullie de mail te lang gaan vinden. Of is het al zo ver ?!
Hoe is het allemaal met jullie???
Saludos de Elsita xxxxxx
Hoe is het allemaal met jullie???
Saludos de Elsita xxxxxx
05 Juli 2010 - 12:19
Veerle:
Hei Elsje,
sorry ik heb de vorige mail gemist blijbkaar. Want mails komen in mijn mailbox van 'webmaster' en niet van jou naam :)
In ieder geval kei tof dat je nog van die updates doet!
Hopelijk valt het fietsbegeleiden wat mee.
Groetjes
Veerle xxx